Uncategorized

Brother MFCL2700DW reset

Yazıcı sorunları, yazıcınızın iç, yazılım ve bağlantı sorunlarından şikayet etmenin sadece yoludur. Yazıcımızı açıp kapatarak veya sadece güç kablosunu takıp çıkararak çözebileceğimiz düzeltmeler var. Ancak sık karşılaşılan hatalar tekrarlanırken, belki de yazıcınıza sıfırlama yapma zamanı gelmiştir.

Evet, donanımdan sıfırlama, baskınızı varsayılan fabrika ayarlarına döndürür. Bu, tüm bağlantıları, arşivleri, atanmış yazıcı ayarlarını ve daha fazlasını silmek anlamına gelir. Bunu neden yapmanız gerekiyor? Yazıcınızı yinelenen sorunları ve manuel sorun gidermeyi riske atmak yerine, donanımdan sıfırlama yapmak, kurulumu ve düzgün bir şekilde bağlamanızı sağlayan her şeyi temizler.

Her sıfırlama prosedürü Brother yazıcıya bağlı olarak farklıdır, bu adımları Brother MFCL2700DW ile deneyelim.

Brother MFCL2700DW’nizi nasıl sıfırlayabilirsiniz?

Yazıcı kontrol paneli:

  1. Yazıcınızı kapatın ve tüm kapakların ve kapakların sıkıca kapatıldığından emin olun.
  2. Güç kablosunu prizden takın ve sıfırlamaya hazır olun.
  3. Yazıcının kontrol panelinde bulunan “git” düğmesini basılı tutun. “Git” düğmesini bırakmadan gücü açın. Yazıcı tamamen açılana kadar bekleyin.
  4. “Git” düğmesini bırakın ve ışık göstergeleri sabit olana ve kapanmaya başlayana kadar bekleyin.
  5. Işık göstergeleri tekrar aktif olduğunda ‘git’ düğmesine 6 kez basın.

Bu, yazıcınızı varsayılan ayarlarına sıfırlar.

Yazılım sıfırlama:

  1. Web tarayıcınızı açın ve www.Brother.com adresine gidin  ve “Destek” menüsünü tıklayın. “Sürücüler ve İndirilenler” i seçin ve açılır menüden “Yazıcılar” ı tıklayın.
  2. Yazıcı modelinizi seçin veya yazın ve “görüntüle” ye tıklayın ve “sonuçlarınıza” bakın. İşletim sisteminizi (işletim sistemi) seçin ve “ara” düğmesine tıklayın. Sonucu “BRAdmin” ile kontrol edin ve “Bilgi ve İndirme” bağlantısını tıklayın ve ardından “İndir” i tıklayın.
  3. İndirilen programı çalıştırın ve tamamlanıncaya kadar talimatları izleyin. BRAdmin’i başlatın ve sıfırlamak için Brother MFCL2700DW’yi seçin.
  4. “Kontrol” menüsünü açın ve “Ağ Yapılandırması” nı seçin. Varsa şifrenizi yazın ve “Tamam” a tıklayın.
  5. “Kontrol” menüsünde gezinin ve “Fabrika Ayarlarına Sıfırla” yı seçin.

Brother yazıcınızı varsayılan fabrika ayarlarına sıfırlamak, geri alamayacağınız bir işlemdir. Donanımdan sıfırlama yapmadan önce belgeleriniz, arşivleriniz, şifreleriniz ve IP adresleriniz için bir yedek dosya oluşturun. PAYLAŞFACEBOOK’TA PAYLAŞ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir